Forside

Ulvefakta.dk

Ulven er en af de største rovdyr

 

Den Euroasiatiske gråulv er udbredt i Nordeuropa, Rusland og Nordamerika og er den største ulverace i verden. Væsentligt større end både den italienske og spanske ulverace.

 

<< Se mere om gråulven her >>

 

Se også nyheder i udpluk om ulven i Skandinavien og verden.

 

"Those who cannot remember the past are condemned to repeat it" (George Santayana, Life of Reason)

 

Det spiser ulven

Gråulvens spisevaner efter habitat

 

Den svenske gråulv spiser ca. 50 elge pr. år.

De danske gråulve har ikke samme mulighed og henvises til kronhjort, rådyr, ræv og tamdyr, herunder får, køer og heste samt husdyr som hunde, katte og kaniner.

Så farlig er ulven

Ulven er et stort rovdyr

 

Det er vigtig, vi alle forstår, at gråulven er et stort rovdyr. Vi mennesker har kun dens respekt, så længe vi kan holde den væk fra os mennesker og vore boligområder. Ulve der færdes tæt på mennesker, mister hurtigt skyhed og respekt for os.

 

<< Se mere om ulvens farlighed >>

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED Ulvefakta.dk

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS